Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanmaını da anlatmak, kesinlikle davranılacağını ve ürkü halinde insanoğluın kendini risk teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak horda bucak düzlük illere iş vermekteyiz.

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini iyi tasarlayarak projeye usturuplu yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

Ancak, yangın kapısı vandözları ortada paha farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, isabetli fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri erdemli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın Yayılmasını Denetçi Geçirmek: Yangın kapları, yangının bir odadan diğerine yayılmasını engeller. Bu, yangının çabucak büyümesini önler ve yangının daha zait alanı etkilemesini sınırlar.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu gidişat denetleme edilmelidir. 

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen dışarıya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında harbi bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Bunlar gibi adam trafiğinin lüks ve asayiş zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları kullanımı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki kuruluşlarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları mevki izni alabilir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları Yangın Kapısı en koca kalite ve en yönlü eder politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page